Web Analytics Made Easy - Statcounter

معین مسجدی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با تاسیس یک مجموعه توانستیم با استفاده از گیاهان بومی ایران محصولی آرایشی- بهداشتی با اثر ضد چروک و روشن کننده دور چشم تولید کنیم. این مجموعه در سال ۱۳۹۷ با انجام پژوهش‌ها و مطالعات اولیه این پروژه، تعداد ۵۹ گیاه را مورد غربالگری قرار داد و به این صورت اولین قدم‌های پروژه با انتخاب گیاه شنبلیله برداشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: امولژل تولیدی ما یک کرم گیاهی بر پایه عصاره هیدروالکلی بذر گیاه شنبلیله است که از انتقال رنگدانه از ملانوسیت‌ها به کراتینوسیت‌های پوست پیشگیری کرده و تاحدی موجب رفع تیرگی دور چشم خواهد شد. علاوه بر این، عصاره گیاهی موجود در این محصول باعث تسریع در ساخت الاستین که پروتئینی ضروری برای داشتن پوست با خواص کشسانی مناسب و بدون چروک است، می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: عصاره هیدروالکلی بذر گیاه شنبلیله با تاثیر مثبت بر مهاجرت سلول‌های لایه فوقانی پوست (اپیدرم) از لایه‌های زیرین به لایه‌های فوقانی موجب بهبود خصوصیات ظاهری پوستی می‌شود. با توجه به ایمنی بسیار زیاد این عصاره و عدم سمیت‌های پوستی بر طبق تحقیقات بنیادی و محکم، این محصول در گستره وسیعی از جمعیت قابل استفاده است. همچنین این محصول با داشتن SPF ۲۰ پس از استفاده در برابر نور آفتاب نیز از پوست محافظت خواهد کرد.

مسجدی گفت: مجموعه ما قصد دارد تا محصولات بیشتری را بر پایه ایده‌های نوین علمی و بر اساس آخرین دستاورد‌های تحقیقاتی گروه تحقیق و توسعه خود به تولید انبوه برساند تا بخشی از رسالت خود در کاهش خروج ارز از کشور و اشتغالزایی داخلی را به عرصه عمل برساند.

بیشتربخوانید

پایش ماهواره‌ای به کمک حوزه کشاورزی آمد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان محصولات استراتژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کرم معجزه
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری